
Geräte und Zubehör
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
Dough
-
water5 ½ oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
plain yogurt unsweetened1 oz
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
Filling
-
fresh baby spinach destemmed7 oz
-
yellow onions in pieces3 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 ½ oz
-
feta cheese in pieces6 oz
-
dried red pepper flakes½ tsp
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
498 kcal /
2084 kJ
Protein
17 g
Fett
18 g
Kohlenhydrate
68 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Natrium
873 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Stoneware Baking Essentials
19 Rezepte
USA
USA