Geräte und Zubehör
Pimento Spread
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 portions
Zutaten
-
cheddar cheese cut into pieces (approx. 2-3 cm)250 g
-
goats milk cheese125 g
-
mayonnaise100 g
-
pimento pepper jarred or roasted capsicum, drained120 g
-
garlic powder1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
pickled gherkins drained20 g
-
fresh chives finely chopped2 tbsp
-
Tabasco½ tsp
-
sea salt to taste
-
white pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
509.6 mg
Protein
14.3 g
Kalorien
1482.1 kJ /
354.2 kcal
Fett
31.7 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
12.9 g
Kohlenhydrate
2.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Orange Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Margarita
10 Min
Pico De Gallo
15 Min
Chunky Guacamole
10 Min
Beer Pickles
24 Std. 20 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Arnold Palmer Lemonade
20 Min
Rosemary Salt
24 Std. 5 Min
Truffle Cake with Hazelnut Praline
7 Std. 45 Min
Beet Vinaigrette
15 Min
Cranberry Vinaigrette
5 Min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 Min