Geräte und Zubehör
Pimento Spread
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 portions
Zutaten
-
cheddar cheese cut into pieces (approx. 2-3 cm)250 g
-
goats milk cheese125 g
-
mayonnaise100 g
-
pimento pepper jarred or roasted capsicum, drained120 g
-
garlic powder1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
pickled gherkins drained20 g
-
fresh chives finely chopped2 tbsp
-
Tabasco½ tsp
-
sea salt to taste
-
white pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
509.6 mg
Protein
14.3 g
Kalorien
1482.1 kJ /
354.2 kcal
Fett
31.7 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
12.9 g
Kohlenhydrate
2.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 Std. 45 Min
Horchata
5 Min
Peeler Sweet Potato Casserole
1 Std. 20 Min
Cranberry Vinaigrette
5 Min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Oysters Mignonette
5 Min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 Min
Classic Swiss Fondue
15 Min
Creamed Spinach
30 Min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 Std. 10 Min
Chimichurri
5 Min