Geräte und Zubehör
Holiday Brisket
Zubereitung 15 Min
Gesamt 6 Std. 55 Min
8 portions
Zutaten
-
beef brisket first or second cut80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)1
-
celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)1
-
yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces1
-
water divided28 oz
-
beef stock paste divided4 tsp
-
brown sugar2 oz
-
Worcestershire sauce½ oz
-
2 oz red wine vinegarbalsamic vinegar2 oz
-
tomato paste1 ½ oz
-
tamari sauce1 oz
-
ground paprika1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
dried chili flakes¼ tsp
-
fresh parsley to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
696 mg
Protein
54 g
Kalorien
2782 kJ /
665 kcal
Fett
42 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 Std. 10 Min
Lemon Feta Dressing
5 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Tinga de Pollo
40 Min
Huli Huli Chicken Skewers
50 Min
Pork and Mushroom Wraps
30 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 Std.
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Pork Gyro Phyllo Rolls
1 Std.
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min