Geräte und Zubehör
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Apple Cake
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing110 g
-
plain flour225 g
-
caster sugar plus 2 Tbsp110 g
-
whole milk100 g
-
baking powder¼ tsp
-
medium egg1
-
eating apples peeled, cored and cut in pieces (2 cm)150 g
Crème Anglaise
-
whole milk300 g
-
caster sugar to taste50 - 100 g
-
egg yolks from medium eggs5
-
natural vanilla extract½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
49.7 mg
Protein
6.9 g
Kalorien
1592.5 kJ /
380.6 kcal
Fett
16 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spiced Apple Pie
2 godz.
Frozen Yoghurt Bark
6 godz. 10 min
Yoghurt Cake
1 godz.
Cherry Crumble Cake
1 godz. 45 min
Guinness® Bread
1 godz. 45 min
Gluten-free Blondies
1 godz. 20 min
Cherry Bakewell Oat Bars
1 godz. 10 min
Madeira Cake
1 godz. 30 min
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1 godz. 20 min
Classic Banana Bread
1 godz. 25 min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min
Raspberry and Apple Crumble
1 godz. 5 min