Geräte und Zubehör
Gluten-free Gingerbread Biscuits
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
40 pieces
Zutaten
Gingerbread Biscuits
-
blanched almonds100 g
-
stem ginger in syrup drained, reserving 30 g syrup100 g
-
unsalted butter diced90 g
-
light brown sugar110 g
-
large egg1
-
gluten free plain white flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
Royal Icing
-
granulated sugar125 g
-
egg white from medium egg (see tip)1
-
lemon juice1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
39 mg
Protein
1.4 g
Kalorien
410 kJ /
98 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gluten-free Christmas
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Glazed Doughnut Bites
2h
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1h 20min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Wholefood Pancakes with Vanilla and Cinnamon Poached Apples
1h 25min
Simple Paleo Cupcake
40min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min