Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
25
g ulei vegetal
oder 25 g ulei de măsline - 200 g ardei grași verzi și roșii, în amestec, tăiați fâșii (5 cm lungime, 5 mm grosime)
- 100 g ceapă roșie, tăiată jumătăți, apoi feliată (5 mm)
- 150 g morcovi, tăiați bastonașe (5 cm lungime, 5 mm grosime)
- Nährwerte
- pro 450 g
- Kalorien
- 1465 kJ / 349 kcal
- Protein
- 5 g
- Kohlenhydrate
- 18 g
- Fett
- 25 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 2 g
- Ballaststoff
- 11.2 g
- Natrium
- 97 mg
Alternative Rezepte
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 Min
Ochiuri la aburi
15min
Dovlecei sotați (200 g)
20 Min
Amestec de legume prăjite (stir-fry)
30 Min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (400 g)
20 Min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (200 g)
Pas d’évaluation
Vinete sotate (200 g)
30 Min
Vinete sotate (400 g)
Pas d’évaluation
Ciuperci umplute cu spanac și parmezan
40min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 Min
Cremă tartinabilă din sardine
5min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 Min