Gerbeaud Cakes

Gerbeaud Cakes

4.4 12 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
24 pieces

Zutaten

Filling
  • walnuts whole
    8 oz
    8 oz hazelnuts, without skin
  • sugar
    8 oz
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • dark raisins
    2 oz
Dough
  • whole milk
    2 oz
  • active dry yeast
    1 tsp
  • unsalted butter diced, room temperature
    8 oz
  • sour cream
    2 ½ oz
  • sugar
    1 ½ oz
  • egg yolk from large egg
    1
  • all-purpose flour
    17 ½ oz
  • baking powder
    1 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • apricot jam divided
    6 oz
  • dark chocolate chips
    5 oz
  • unsalted butter diced
    2 oz

Nährwerte pro 1 piece

Kalorien 377 kcal / 1410 kJ
Protein 5 g
Fett 19 g
Kohlenhydrate 38 g
Ballaststoff 2 g
Gesättigte Fettsäuren 9 g
Natrium 48 mg

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