Geräte und Zubehör
Gerbeaud Cakes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
24 pieces
Zutaten
Filling
-
8 oz hazelnuts, without skin, wholewalnuts whole8 oz
-
sugar8 oz
-
lemon zest only, no white pith1
-
dark raisins2 oz
Dough
-
whole milk2 oz
-
active dry yeast1 tsp
-
unsalted butter diced, room temperature8 oz
-
sour cream2 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
-
egg yolk from large egg1
-
all-purpose flour17 ½ oz
-
baking powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
apricot jam divided6 oz
-
dark chocolate chips5 oz
-
unsalted butter diced2 oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
48 mg
Protein
5 g
Kalorien
1410 kJ /
377 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
38 g
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