Geräte und Zubehör
Halloween quiche
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
12 porties
Zutaten
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
516.7 mg
Protein
11.3 g
Kalorien
1341.8 kJ /
321 kcal
Fett
19.4 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
27.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Driekoningentaart met pompoen
Keine Bewertungen
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Champignontaart
Keine Bewertungen
Kaastaartijs
Keine Bewertungen
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min