Geräte und Zubehör
Caramel vanille bourbon saus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
12 portie
Zutaten
-
boter in stukken80 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
donkerbruine suiker50 g
-
fijne suiker50 g
-
ahornsiroop50 g
-
bourbon-whisky70 g
-
vanillepasta2 tl
-
fijn zeezout1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 12 portie
Natrium
2616.5 mg
Protein
3 g
Kalorien
7410 kJ /
1770 kcal
Fett
121.5 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
65.8 g
Kohlenhydrate
141 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix it yourself
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Appeltaart
Keine Bewertungen
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 Min
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Karamelpoeder
1 Std.
Gezouten karameltaart
2 Std. 40 Min
Koffielikeur
40 Min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min