Geräte und Zubehör
Spaghetti carbonara
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
pecorinokaas (optional)30 g
-
sjalot (30 g)1
-
baconblokjes150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
water1200 g
-
zout¾ tl
-
pasta, droog350 g
-
eieren3
-
eierdooier1
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
27 g
Kalorien
2528 kJ /
604 kcal
Fett
27 g
Ballaststoff
4.6 g
Kohlenhydrate
63 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Tandoori kip wraps
50 Min
Risotto bolognese
45 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 Min
Alpengratin
50 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min