Geräte und Zubehör
Spaghetti carbonara
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
pecorinokaas (optional) in stukken (3 cm)30 g
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (zie tip)150 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
zout1 snuifje
-
spaghettini320 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
24.2 g
Kalorien
2999 kJ /
716.8 kcal
Fett
42.2 g
Ballaststoff
2.2 g
Kohlenhydrate
63.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaanse risotto
40 Min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Lolly's met aardbeien
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Butter Chicken
1 Std.
Spaghetti Bolognese
40 Min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Keine Bewertungen
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Gehaktballetjes met Groenten
20 Min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 Std.
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min