Geräte und Zubehör
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
8 g
Kalorien
3110 kJ /
743 kcal
Fett
41 g
Ballaststoff
24.1 g
Kohlenhydrate
79 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Soefganiots
2 Std.
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
Paastuin
Keine Bewertungen
Bessenmix-yoghurt
12 Std. 15 Min
Yoghurt met kokosnoot
12 Std. 15 Min
Yoghurt met chocolade
12 Std. 25 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
Cheesecake
1 Std. 30 Min