Geräte und Zubehör
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
4 stuks
Zutaten
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (optional)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
384.3 mg
Protein
19.5 g
Kalorien
2200.8 kJ /
526 kcal
Fett
30.8 g
Ballaststoff
3.8 g
Gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Kohlenhydrate
44.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza 2.0
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Vanille Yoghurt
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Tarte Tatin
2 Std.
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Keine Bewertungen
Vijfzaden energierepen
1 Std. 45 Min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 Std. 30 Min
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen