Geräte und Zubehör
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
4 stuks
Zutaten
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (optional)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
384.3 mg
Protein
19.5 g
Kalorien
2200.8 kJ /
526 kcal
Fett
30.8 g
Ballaststoff
3.8 g
Gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Kohlenhydrate
44.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza 2.0
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Smoothie trio
10 Min
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Kip met 'mole verde' saus
1 Std.
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Chocoladeroomijs
12 Std.
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Indiase mosterd
Keine Bewertungen
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.