Geräte und Zubehör
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterseliebladeren10 g
-
verse korianderbladeren10 g
-
eieren4
-
melk80 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
zout1 ½ tl
-
water1100 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selderij), in stuken (2 cm)350 g
-
kippenvleugels600 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
stokbrood om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1268.7 mg
Protein
34.8 g
Kalorien
1705.4 kJ /
407.6 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
10.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Boost uw immuniteit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Rijstpap
Nenhuma avaliação
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nenhuma avaliação
Geroosterde aubergines
Nenhuma avaliação
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Nenhuma avaliação
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Nenhuma avaliação
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Kip in perziksaus
40min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Nenhuma avaliação
Creatief Basisbrood
45min