Geräte und Zubehör
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
Roggecrackers
-
venkelzaad, gedroogd1 ½ tl
-
karwijzaad1 tl
-
roggebloem100 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
lijnzaad grond1 ½ tl
-
zachte bruine basterdsuiker½ tl
-
zeezout½ tl
-
bakpoeder¼ tl
-
water135 g
Humus
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)240 g
-
teentje knoflook1
-
citroen alleen het versgeperst sap1
-
yoghurt, 0,1% vet3 el
-
sumak naar smaak¼ - ½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
7 g
Kalorien
762 kJ /
181 kcal
Fett
2 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
lagere GI
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Cashew cheddarkaas
Keine Bewertungen
Vegan cheddar mac & cheese
Keine Bewertungen
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Knoflook en uien glaceren
Keine Bewertungen
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Thaise rode curry
1 Std.
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Hummus van rode biet
10 Min
Knapperige granola
2 Std.