Geräte und Zubehör
Glutenfri rullekake med bringebærkrem
Zubereitung 30 Min
Gesamt 25 Std. 40 Min
10 porsjoner
Zutaten
Royal Icing Snøkrystaller
-
eggehvite fra et stort egg (se tips)1
-
melis200 g
-
sitronsaft, ferskpresset¼ ts
-
kokosnøtt, tørr, usøtet til dryssing1 ss
Sukkerbrød
-
egg, store (63-73 g)4
-
finkornet sukker pluss 2-3 ss til dryssing110 g
-
glutenfri melblanding, hvit120 g
Mascarponekrem
-
kremfløte500 g
-
mascarpone100 g
-
melis2 ss
Dekorering
-
jordbærsyltetøybringebærsyltetøy200 g
-
bringebær150 g
-
hvit sjokolade revet100 g
-
kokosnøtt, tørr, usøtet20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
88 mg
Protein
6 g
Kalorien
2501 kJ /
600 kcal
Fett
39 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
24 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenfri jul
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Keine Bewertungen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 Min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 Min
Mandel og kokoskjeks
Keine Bewertungen
Bærsorbet med rødbeter
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Keine Bewertungen
Fersken i hvitvinsirup
Keine Bewertungen
Kaffeknas med kokosnøtt
Keine Bewertungen
Fruktgelé
Keine Bewertungen
Mandel- og daddelbarer
2 Std. 15 Min
Polske crêpes
Keine Bewertungen
Sjokolade Frangelico® is
Keine Bewertungen