Geräte und Zubehör
Grand Marnier® soufflé
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
6 porsjoner
Zutaten
-
smør til smøring
-
sukker pluss 6 ts ekstra til suffléskålene6 ts
-
helmelk250 g
-
sukker70 g
-
vaniljepasta1 ts
-
eggeplommer3
-
glutenfri melblanding (se tips)20 g
-
likør, type Grand Marnier Cordon Rouge60 g
-
eggehviter5
-
melis for dryss
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
81.5 mg
Protein
7 g
Kalorien
1365.5 kJ /
325 kcal
Fett
17.6 g
Ballaststoff
0.1 g
Gesättigte Fettsäuren
10.6 g
Kohlenhydrate
35.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenfri mat
94 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Pas d’évaluation
Havregrøt med yoghurt og bær
10min
Havregrøt med sjokolade og pære
20min
Mandel og kokoskjeks
Pas d’évaluation
Bærsorbet med rødbeter
Pas d’évaluation
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Pas d’évaluation
Fersken i hvitvinsirup
Pas d’évaluation
Kaffeknas med kokosnøtt
Pas d’évaluation
Fruktgelé
Pas d’évaluation
Mandel- og daddelbarer
2h 15min
Polske crêpes
Pas d’évaluation
Sjokolade Frangelico® is
Pas d’évaluation