Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 150 g ceapă roșie, tăiată jumătăți
- 220 g zahăr
- 125 g oțet de vin roșu
- 185 g apă
- 4 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele
- 1 băț de scorțișoară
- 10 boabe de piper negru
- 1 foaie de dafin, uscată
- ¼ linguriță nucșoară măcinată
- 340 g merișoare uscate
- 2 prize sare fină
- 2 prize piper negru măcinat
- Nährwerte
- pro 1 borcan
- Kalorien
- 3922 kJ / 936 kcal
- Protein
- 2 g
- Kohlenhydrate
- 227 g
- Fett
- 3 g
- Ballaststoff
- 15.1 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Supă de ceapă
1u.
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24u.
Sos de roșii
40min
Gem de căpșune și soc
35min
Punch de Crăciun
20min
Supă de roșii cu sandwich-uri cu brânză
40min
Sfeclă roșie fermentată și salsa de mere
72h
Ruladă de porc cu ciuperci
Keine Bewertungen
Fasole verde sous-vide
1u. 20min
Piept de rață sous-vide
Keine Bewertungen
Supă de roșii cu busuioc
40min
Sos olandez
15min