Geräte und Zubehör
Stekte kamskjell med søtpotetpuré
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
2 porsjoner
Zutaten
-
purreløk kun hvit del, delt i biter85 g
-
salt delt¾ ts
-
søtpotet skrelt, delt i biter (ca. 1 liten søtpotet)170 g
-
vann225 g
-
grønnsaksbuljong1 ts
-
vaniljestang (optional) frø skrapet ut½
-
cider eddik1 ts
-
ingefær, malt½ ts
-
hvit pepper etter smak1 klype
-
olivenolje2 ss
-
kamskjell vasket, klappet tørre med tørkepapir6
-
malt svart pepper½ ts
-
helmelk85 g
-
baby leaf salat, blandet til pynt
-
bjørnebær til pynt8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
30 g
Kalorien
1753 kJ /
419 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
5 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Valentine's Day
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Detoxsalat
Keine Bewertungen
Eksotisk fruktpudding
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Bruschetta med bønnepålegg
Keine Bewertungen
Avokadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Djevelegg
Keine Bewertungen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Keine Bewertungen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Keine Bewertungen
Asparges-og mangosalat
Keine Bewertungen
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Keine Bewertungen
Kjøttpaier med rosmarin
Keine Bewertungen