Geräte und Zubehör
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
6 porties
Zutaten
Geroosterde kokos-streusel
-
bloem50 g
-
boter koud30 g
-
gemalen kaneel5 g
-
bruine suiker30 g
-
kokosvlokken30 g
Ananas met chilisiroop
-
verse ananas (ong. 2 kg)1
-
gemalen chilipeper2 - 3 snuifjes
-
fijne suiker350 g
-
water1150 g
-
witte rum80 g
-
ijs (citroen, kokosnoot...), als afwerking
-
verse muntblaadjes als afwerking
-
poedersuiker50 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
57.2 mg
Protein
4.8 g
Kalorien
2761.7 kJ /
651.2 kcal
Fett
10.3 g
Ballaststoff
5.5 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
136 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas
5 Min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 Min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Kwarktaart in potjes
4 Std.
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min