Geräte und Zubehör
Middagskake med kyllinglever
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
8 porsjoner
Zutaten
Leverpannekaker
-
kyllinglever600 g
-
egg2
-
hvetemel50 g
-
salt½ ts
-
pepper, malt¼ ts
-
vegetabilsk olje til steking30 g
Fyll
-
løk delt i fire160 g
-
gulrot delt i biter100 g
-
hvitløksfedd3
-
vegetabilsk olje40 g
-
ketchup85 g
-
majones hjemmelaget100 g
Montering
-
majones hjemmelaget20 g
-
10 g blandede friske urter, hakketdill, fersk hakket10 g
-
grønn paprika uten frø, i terninger (0,5 cm)50 g
-
rød paprika uten frø, i terninger (0,5 cm)50 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
19 g
Kalorien
1362 kJ /
325 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
1.5 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Da. Nå. Alltid.
50 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Detoxsalat
Keine Bewertungen
Eksotisk fruktpudding
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Bruschetta med bønnepålegg
Keine Bewertungen
Avokadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Djevelegg
Keine Bewertungen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Keine Bewertungen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Keine Bewertungen
Asparges-og mangosalat
Keine Bewertungen
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Keine Bewertungen
Kjøttpaier med rosmarin
Keine Bewertungen