Geräte und Zubehör
Grønnsaksuppe med Hainan kyllingris og dampet egg
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
kyllinglår (ca. 2 ben), utbenet500 g
-
soyasaus10 g
-
hvit pepper¼ ts
-
egg3
-
vann1560 g
-
salt2 ts
-
ingefær, fersk50 g
-
hvitløksfedd10 g
-
vegetabilsk olje30 g
-
ris vasket300 g
-
kyllingbuljong terning (til 0.5 l)1
-
pandanblader (se tips)2
-
løk50 g
-
poteter delt i terninger70 g
-
tomat delt i terninger70 g
-
gulrøtter delt i terninger120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
1488 mg
Protein
31 g
Kalorien
2663 kJ /
637 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
72 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Da. Nå. Alltid.
50 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kylling Penne med safran
Keine Bewertungen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Keine Bewertungen
Kylling-tagliatelle med pesto
Keine Bewertungen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Keine Bewertungen
Pasta med tomat og aubergine
45 Min
Kremet ertepasta
Keine Bewertungen
Rekelinguine med krabbe
Keine Bewertungen
Squashpasta med røkt laks
Keine Bewertungen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Keine Bewertungen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Keine Bewertungen
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Makaronigrateng
Keine Bewertungen