Geräte und Zubehör
Bulgur en rode linzensoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
boter in stukken30 g
-
rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1470 g
-
citroen in partjes1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
15 g
Kalorien
1660 kJ /
396.5 kcal
Fett
7.3 g
Ballaststoff
10.6 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Keine Bewertungen
Groentesandwiches
Keine Bewertungen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Kimchi
Keine Bewertungen
Haver horchata
Keine Bewertungen
Harira
7 Std.
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Avocadosap met dadels
5 Min