Geräte und Zubehör
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
8 porties
Zutaten
-
gepelde amandelen80 g
-
zonnebloem boter zuivelvrij, plus extra voor het invetten150 g
-
ontpitte dadels150 g
-
appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden300 g
-
glutenvrij witte bloem80 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
crème fraîche voor het opdienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Protein
6.1 g
Kalorien
1432 kJ /
342 kcal
Fett
24 g
Kohlenhydrate
25.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Suikervrije lekkernijen
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Pompoen Chai Latte
20 Min
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Ontbijt gebak
40 Min
Stevige linzenchili
50 Min
Vijfzaden energierepen
1 Std. 45 Min
Suikervrij bananenbrood
1 Std. 15 Min