Geräte und Zubehör
Stoofpot van linzen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
6 porties
Zutaten
-
linzen350 g
-
wortelen , in schijfjes (ong. 3 mm)200 g
-
groene paprika½
-
paprika poeder1 el
-
extra vergine olijfolie50 g
-
zout1 tl
-
bol knoflook , gewassen en ongepeld1
-
ui½
-
laurierblad, gedroogd1
-
chorizo , in schijfjes100 g
-
spek , in stukken gesneden100 g
-
water850 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Kalorien
1865 kJ /
446 kcal
Protein
20.19 g
Kohlenhydrate
32.88 g
Fett
25.99 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 Min
Koken van bulgur
35 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Linzensoep met spinazie
50 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Harira
7 Std.
Batbout met kaas
30 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min