Geräte und Zubehör
Kip met citroen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook2
-
uien in stukken (3-4 cm)200 g
-
kip in stukken (bouten, billen, borst versneden in stukken van 4-5 cm).600 - 700 g
-
citroen liefst biologisch1
-
olijfolie2 el
-
peterselie de blaadjes gewassen en gedroogd, plus extra als garnituur4 takjes
-
water150 g
-
gemalen komijn1 tl
-
saffraandraadjes4
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
kaneel¼ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijf, ontpit100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
52 g
Kalorien
2376 kJ /
568 kcal
Fett
37 g
Ballaststoff
1.9 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Russische salade
Keine Bewertungen
Cholent
Keine Bewertungen
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Eekhoorntjesbrood zout
5 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Keine Bewertungen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Harira
7 Std.
Avocadosap met dadels
5 Min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min