Geräte und Zubehör
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Zubereitung 45 Min
Gesamt 9 Std. 20 Min
40 stuks
Zutaten
-
Cecina ham in stukken (zie tip)150 g
-
olijfolie20 g
-
boter60 g
-
uien in stukken40 g
-
bloem160 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
verse geitenkaas150 g
-
paneermeel300 - 400 g
-
eieren los geklopt2 - 3
-
bakolie500 - 600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
182.8 mg
Protein
4.1 g
Kalorien
514 kJ /
123 kcal
Fett
7.5 g
Ballaststoff
0.2 g
Gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Pizza-Burrata
1 Std. 40 Min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Tarte Tatin
2 Std.
Frisse koolsalade
15 Min
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min
Zeevruchtensoep
30 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min