Geräte und Zubehör
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
10 porties
Zutaten
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
13.4 g
Kalorien
1360 kJ /
325 kcal
Fett
25.1 g
Ballaststoff
1.5 g
Kohlenhydrate
11.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3 Std. 50 Min
Groentesticks
Keine Bewertungen
Boemkool buffalo hapjes
35 Min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Geraardbergse Mattentaarten
1 Std.