Geräte und Zubehör
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
10 porties
Zutaten
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
13.4 g
Kalorien
1360 kJ /
325 kcal
Fett
25.1 g
Ballaststoff
1.5 g
Kohlenhydrate
11.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
No-Bake-Tiramisu-Taart
7 Std. 30 Min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 Min
Russische salade
Keine Bewertungen
Kimchi mac&cheese
50 Min
Amandelcake
50 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min