Geräte und Zubehör
Levercake
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
8 porties
Zutaten
Leverpannenkoeken
-
kippenlever600 g
-
eieren2
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
olie om te frituren30 g
Vulling
-
uien in 4 gesneden160 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
teentjes knoflook3
-
olie40 g
-
ketchup85 g
-
mayonaise huisgemaakt100 g
Opbouw
-
mayonaise huisgemaakt20 g
-
10 g verse gemengde kruiden, fijngehaktverse dille fijngehakt10 g
-
groene paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
-
rode paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Protein
19 g
Kalorien
1362 kJ /
325 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
1.5 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Latkes (aardappelkoekjes)
45 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Dropijs
8 Std. 30 Min
Volkorenbrood
Keine Bewertungen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 Min