Geräte und Zubehör
Risotto met eekhoorntjesbrood
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
8.1 g
Kalorien
1861 kJ /
444 kcal
Fett
14.4 g
Ballaststoff
2.1 g
Kohlenhydrate
69.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Aardbei-lavendel marshmallows
Keine Bewertungen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 Std. 30 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Kokos en karamel cheesecake
Keine Bewertungen
Knapperig brood
Keine Bewertungen
Lactosevrije tiramisu
Keine Bewertungen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min