Geräte und Zubehör
Frukt dyppet i sjokolade
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 porsjoner
Zutaten
Topping
-
kokosnøtt, tørr, usøtet40 g
-
hasselnøtt40 g
Sjokolade og tilbehør
-
kokosolje50 g
-
lønnesirup for å smake30 - 50 g
-
kakaopulver2 spiseskje
-
jordbær220 g
-
mandarin (ca. 150 g), skrelt3
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
4 mg
Protein
3 g
Kalorien
897 kJ /
217 kcal
Fett
18 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plantebasert mat
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Keine Bewertungen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 Min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 Min
Mandel og kokoskjeks
Keine Bewertungen
Bærsorbet med rødbeter
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Keine Bewertungen
Fersken i hvitvinsirup
Keine Bewertungen
Kaffeknas med kokosnøtt
Keine Bewertungen
Fruktgelé
Keine Bewertungen
Mandel- og daddelbarer
2 Std. 15 Min
Polske crêpes
Keine Bewertungen
Sjokolade Frangelico® is
Keine Bewertungen