Geräte und Zubehör
Sage and black garlic butter
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
120 g
Zutaten
-
fresh sage leaves only (approx. 5 leaves)1 sprig
-
black garlic cloves (see Tips)3
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 120 g
Natrium
258.1 mg
Protein
6.5 g
Kalorien
4154.2 kJ /
992.9 kcal
Fett
98.7 g
Ballaststoff
4.7 g
Gesättigte Fettsäuren
62.3 g
Kohlenhydrate
28.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Butter it up!
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Yorkshire puddings
3 Std. 40 Min
Sichuan Chili Oil
50 Min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Garlic and herb butter
10 Min
Basic Chicken Stock
1 Std. 10 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Ranch Dressing
2 Std. 15 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Mint sauce
5 Min
Mashed potatoes for two
30 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min