Geräte und Zubehör
Sage and black garlic butter
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
120 g
Zutaten
-
fresh sage leaves only (approx. 5 leaves)1 sprig
-
black garlic cloves (see Tips)3
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 120 g
Natrium
258.1 mg
Protein
6.5 g
Kalorien
4154.2 kJ /
992.9 kcal
Fett
98.7 g
Ballaststoff
4.7 g
Gesättigte Fettsäuren
62.3 g
Kohlenhydrate
28.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Butter it up!
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Yorkshire puddings
3 Std. 40 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 50 Min
Apple and sage stuffing
10 Min
Garlic and herb butter
10 Min
Carrot and swede mash
25 Min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5 Min
Sichuan Chilli Oil
50 Min
Classic trifle
4 Std.
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Hollandaise
15 Min