Geräte und Zubehör
Salted Herbs
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
2 jars
Zutaten
-
fresh savory in sections (3 cm/1 in.)10 g
-
fresh thyme leaves and tender stems, in sections (3 cm/1 in.)10 g
-
fresh mixed herbs and greens, e.g. oregano, chervil, celery leaves, carrot fronds (see Tip)30 g
-
parsley leaf, fresh leaves and tender stems (see Tip)100 g
-
150 g parsnips, cut into piecescarrots cut into pieces150 g
-
celery stalk with leaves, cut into pieces100 g
-
100 g leeks, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)green onions cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)100 g
-
coarse salt (see Tip)165 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 jars
Natrium
64226 mg
Protein
10.8 g
Kalorien
1111.3 kJ /
265.6 kcal
Fett
4.5 g
Ballaststoff
28.8 g
Gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
30.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
O Canada
20 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
Değerlendirme yok
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 dk
Roasted Garlic
15 dk
Slow Cooked Beets
40 dk
Split Pea Soup
2sa 10 dk
Angolan chicken peanut stew with maize meal porridge (Muamba de ginguba com galinha e funge)
1sa 10 dk
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 dk
Acadian Chicken Fricot
1sa 30 dk
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1sa 20 dk
Sautéed Cauliflower
25 dk
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 dk