Geräte und Zubehör
Linsebolognese
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
1 Komplet opskrift
Zutaten
-
løg skåret i halve100 g
-
fed hvidløg1
-
gulerødder skåret i mindre stykker (3-4 cm)100 g
-
selleristilk groft hakket70 g
-
svampe, friske120 g
-
ekstra jomfruolivenolie25 g
-
tomater på dåse400 g
-
grøntsagsbouillon1 spsk
-
røde linser, tørret120 g
-
shoyu, soyasauce1 spsk
-
ahornsirup1 tsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Komplet opskrift
Natrium
3465 mg
Protein
42 g
Kalorien
3374 kJ /
807 kcal
Fett
29 g
Ballaststoff
33.4 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
75 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Let og lækkert
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Bearnaisesauce
20 Min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30 Min
Cremet broccolisauce
35 Min
Svampepaté
Keine Bewertungen
Artiskokdip med tofu
Keine Bewertungen
Pestohummus med soltørrede tomater
Keine Bewertungen
Den ultimative barbecue sauce
Keine Bewertungen
Mojo Sauce til skaldyr
Keine Bewertungen
Stærk ostedip
Keine Bewertungen
Vinaigrette med lime og coriander
Keine Bewertungen
Apple cider dressing
Keine Bewertungen
Caramelliseret balsamico reduktion
Keine Bewertungen