Geräte und Zubehör
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Zubereitung 5 Min
Gesamt 14 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
suiker180 g
-
eierdooiers4
-
gorgonzola in stukken150 g
-
melk min. 3,2%420 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)400 g
-
geklaarde boter20 g
-
brandy20 - 30 g
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
gemalen piment (optional)2 - 3 snuifjes
-
walnoten (optional) geroosterd, als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
383.8 mg
Protein
10 g
Kalorien
1949.7 kJ /
466 kcal
Fett
27.6 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
16.6 g
Kohlenhydrate
45.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ice Ice Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Mango-kokos lekkernij
Keine Bewertungen
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Crème anglaise
15 Min
Papaya'péro
30 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min