Aloha Carrot Cake

Aloha Carrot Cake

4.7 49 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 portions

Zutaten

Cake
  • vegetable oil plus extra to grease
    100 g
  • all-purpose flour plus extra to dust
    200 g
  • carrots (approx. 3 medium), peeled, cut into pieces, plus extra, thinly sliced, to garnish
    170 g
  • sugar
    200 g
  • large eggs
    2
  • baking powder
    1 tsp
  • baking soda
    1 tsp
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • canned crushed pineapple, in juice undrained
    225 g
    225 g canned pineapple pieces, in juice, undrained
Cream Cheese Frosting
  • cream cheese chilled, cut into 4 pieces
    85 g
  • unsalted butter room temperature
    30 g
  • lemon juice
    2 - 3 tsp
    2 - 3 tsp pineapple juice
  • icing sugar
    200 g
  • ground nutmeg
    ¼ tsp

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 336 kcal / 1405.8 kJ
Protein 3.8 g
Fett 13.9 g
Kohlenhydrate 50.3 g
Ballaststoff 1.3 g
Gesättigte Fettsäuren 3.5 g
Natrium 382.8 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen