Geräte und Zubehör
Ingelegde champignons
Zubereitung 10 Min
Gesamt 6 Std. 30 Min
4 potten
Zutaten
-
verse champignons (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), schoongemaakt (zie tip)500 g
-
uien in plakjes (1 cm)150 g
-
water1500 g
-
zout1 tl
-
150 g ciderazijn, 10%witte azijn 10%150 g
-
zout10 g
-
suiker10 g
-
laurierbladeren, gedroogd4
-
zwarte peperkorrels12
-
mosterdkorrels4 tl
-
pimentbessen8
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 pot
Natrium
1577.4 mg
Protein
5.2 g
Kalorien
348.2 kJ /
83.2 kcal
Fett
1.6 g
Ballaststoff
3.4 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Champignon
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Karamel varkensvlees
45 Min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Pompoen Chai Latte
20 Min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Keine Bewertungen
Halloween pompoentaart
4 Std.
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Gegrilde kaas met champignons
Keine Bewertungen
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Karamelpoeder
1 Std.
Yoghurt met rode vruchten
12 Std. 20 Min