Geräte und Zubehör
Strawberry Custard Tart
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
10 portions
Zutaten
Shortcrust Pastry
-
sugar2 oz
-
lemon1
-
unsalted butter softened, in pieces4 ½ oz
-
egg yolks from large eggs2
-
vanilla bean pod seeds only1
-
salt1 - 2 pinches
-
all-purpose flour9 oz
Custard Cream
-
whole milk18 oz
-
egg yolks from large eggs5
-
sugar3 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
corn starch2 tsp
-
salt1 pinch
-
strawberries sliced lengthways9 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
111 mg
Protein
8 g
Kalorien
1483 kJ /
354 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
1.4 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Daily & Creative
30 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Marble Cake
2 Std. 10 Min
Yogurt Cake
50 Min
Deconstructed Strawberry Custard Tart
4 Std. 25 Min
Pineapple Upside Down Cake
1 Std. 15 Min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 Std. 35 Min
Strawberry Shortcake
1 Std.
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 Std.
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 Std. 45 Min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies)
1 Std. 20 Min
Coconut Cake
1 Std.
Banana Nut Bundt Cake
1 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 Std. 45 Min