Geräte und Zubehör
Ravioli-lasagne med salat
Zubereitung 40 Min
Gesamt 45 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
vann til koking av ravioli
-
havsalt pluss 2 klyper2 ts
-
cheddarost delt i biter (2 cm)100 g
-
mozzarella delt i biter (2 cm)100 g
-
balsamico½ ss
-
"extra virgin" olivenolje50 g
-
malt svart pepper pluss ¼ ts2 klyper
-
hvitløksfedd3
-
løk delt i fire100 g
-
kjøttdeig av storfe, mager (5% fat), delt i biter400 g
-
hakket tomat, på boks400 g
-
blandete urter, tørket1 ts
-
finkornet sukker1 ts
-
ravioli med ostefyll, fersk500 g
-
spinatblader, frosne (frossen vekt), tint og væsken presset ut400 g
-
ruccola, blader150 g
-
rødløk liten (ca. 25 g), i tynne skiver½
-
parmesanost til riving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
1310 mg
Protein
51 g
Kalorien
3241 kJ /
776 kcal
Fett
43 g
Gesättigte Fettsäuren
18 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Måltider på minutter
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kylling Penne med safran
Keine Bewertungen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Keine Bewertungen
Kylling-tagliatelle med pesto
Keine Bewertungen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Keine Bewertungen
Pasta med tomat og aubergine
45 Min
Kremet ertepasta
Keine Bewertungen
Rekelinguine med krabbe
Keine Bewertungen
Squashpasta med røkt laks
Keine Bewertungen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Keine Bewertungen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Keine Bewertungen
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Makaronigrateng
Keine Bewertungen