Geräte und Zubehör
Aardappelpuree
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
bloemige aardappelen geschild, in plakjes gesneden (1 cm, zie tip)1000 g
-
zout1 tl
-
melk350 g
-
boter in stukken30 g
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
8 g
Kalorien
1245 kJ /
297 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Pompoensoep
35 Min
Pannenkoeken
1 Std. 15 Min
Bechamelsaus
15 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Chocolademousse
3 Std. 20 Min
Appelcake
1 Std.
Romige tomatensoep
25 Min
Bloemkool met kaas
55 Min
Appelmoes
20 Min
Bechamelsaus
15 Min
Aardappel- en groentenpuree
40 Min