Geräte und Zubehör
Græskinspireret gryderet
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portion
Zutaten
-
ris, basmati250 g
-
vand500 g
-
havsalt1 ½ tsk
-
løg kvarte200 g
-
rød peberfrugt kvarte200 g
-
olivenolie25 g
-
hakkede tomater, dåse800 g
-
paprika2 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
svinemørbrad skåret i strimler (1 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
48.1 g
Kalorien
2420 kJ /
579 kcal
Fett
14.7 g
Kohlenhydrate
63.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ugens måltider
9 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Keine Bewertungen