Geräte und Zubehör
Curryketchup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 potten
Zutaten
-
augurken in stukjes gesneden150 g
-
uien in helften gesneden150 g
-
ongezouten boter60 g
-
suiker40 g
-
currypoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)4 el
-
tomatenblokjes uit blik1000 g
-
ketchup500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout plus extra naar smaak2 tl
-
sambal oelek (20 g)2 tl
-
1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
fruitazijn20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 pot
Protein
8 g
Kalorien
1680 kJ /
401 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
6.9 g
Kohlenhydrate
56 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 Min
Fijngehakt rauw vlees
35 Min
Vloeibare custard
Keine Bewertungen
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Tequila 'Refresher'
5 Min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 Min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Salmorejo
Keine Bewertungen
Indiase mosterd
Keine Bewertungen
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min