Geräte und Zubehör
Mangochutney
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
2 potjes
Zutaten
-
2 tl zwarte peperkorrelsSzechuan peperkorrels1 el
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
ui gehalveerd80 g
-
water20 g
-
ruwe rietsuiker250 g
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken700 g
-
azijn120 g
-
zout1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
rozijnen100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 potjes
Protein
9 g
Kalorien
7472 kJ /
1773 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
19.3 g
Kohlenhydrate
410 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Lemon curd
20 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Frambozen - limoensorbet
Keine Bewertungen
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.