Geräte und Zubehör
Mangochutney
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
2 potjes
Zutaten
-
2 tl zwarte peperkorrelsSzechuan peperkorrels1 el
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
ui gehalveerd80 g
-
water20 g
-
ruwe rietsuiker250 g
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken700 g
-
azijn120 g
-
zout1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
rozijnen100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 potjes
Protein
9 g
Kalorien
7472 kJ /
1773 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
19.3 g
Kohlenhydrate
410 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Citroenijs
8 Std. 30 Min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 Min
Gekruide noten
45 Min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Indiase mosterd
Keine Bewertungen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Pitabrood
2 Std.
Basilicumpesto
10 Min