Geräte und Zubehör
Rabarbertaart
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
8 stuks
Zutaten
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
8.8 g
Kalorien
1874 kJ /
450 kcal
Fett
29 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Rabarber-citroen cookies
1 Std.
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Kruimeldeeg
5 Min
Vijgenmosterd
25 Min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Chocoladecustard
1 Std. 20 Min
Banketbakkersroom
15 Min
Appelmoes
20 Min