Geräte und Zubehör
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
Notencrumble
-
pecannoten20 g
-
gepelde walnoten10 g
-
kokos, geraspt, ongezoet20 g
-
havervlokken20 g
-
kaneel, gemalen½ tl
-
honing20 g
Gepocheerde peren in honing
-
peren (ongeveer 200g), geschild4
-
water1000 g
-
kaneelstokje1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
vanillestokje merg apart geschraapt1
-
honing50 g
-
zout¼ tl
Chocolade saus
-
pure chocolade, 70% cacao100 g
-
volle melk50 g
-
honing20 g
-
muntblad, vers voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
170 mg
Protein
4.4 g
Kalorien
1562 kJ /
371.8 kcal
Fett
20.3 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
10.1 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Bloementaartje met amandelcrème
1 Std. 10 Min
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
250 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Chocoladesaus
Keine Bewertungen
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen
Eiersalade met curry
1 Std. 30 Min
Appelmoes
20 Min