Geräte und Zubehör
Peren in rode wijn
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std.
4 porties
Zutaten
-
rode wijn750 g
-
porto100 g
-
water250 g
-
suiker350 g
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
sinaasappelschil (1 x 3-4 cm)2 stukken
-
peren (ong. 180 g elk), geschild4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
12 mg
Protein
2 g
Kalorien
2645 kJ /
631 kcal
Fett
0 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
116 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Advocaat
10 Min
Poedersuiker
5 Min
Soezendeeg
2 Std.
Slagroom
10 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Confituur van ananas en gember
40 Min