Geräte und Zubehör
Peergelei
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Std.
2 potten
Zutaten
-
peren klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)600 g
-
suiker300 g
-
citroensap120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 potten
Protein
3 g
Kalorien
6402 kJ /
1530 kcal
Fett
1 g
Kohlenhydrate
400 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vanillevla met rabarber
50 Min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Matzeballen
Keine Bewertungen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 Std. 30 Min
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Appelpunch
30 Min
Aardbeienjam
1 Std. 5 Min