Geräte und Zubehör
Vijgenmosterd
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
2 glazen
Zutaten
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Protein
3 g
Kalorien
809 kJ /
193 kcal
Fett
2 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Zuurkool
Keine Bewertungen
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Mediterraanse gebakjes
Keine Bewertungen
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Kerst stol
2 Std. 20 Min
Confituur van ananas en gember
40 Min
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min