Geräte und Zubehör
Glutenvrij Focacciabrood
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
12 porties
Zutaten
-
olijfolie20 g
-
amandelen, gepeld55 g
-
maïzena (zetmeel)220 g
-
glutenvrij witte bloem110 g
-
instantgist2 ½ tl
-
suiker2 tl
-
xanthaangom (optioneel)2 tl
-
fijn zout2 tl
-
water310 - 350 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprekeleng
-
verse rozemarijn enkel de naalden1 takje
-
grof zout1 tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprenkeleng
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
3 g
Kalorien
633.8 kJ /
151.5 kcal
Fett
4.4 g
Kohlenhydrate
24.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min
Lang rijzende pizza
Keine Bewertungen
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 Std. 20 Min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Chocolade sneeuwballen
1 Std.
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min