Geräte und Zubehör
Ijs van amarenakersen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 8 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
suiker130 g
-
vanillestokje½
-
eierdooiers4
-
room, min. 30% vet250 g
-
volle yoghurt150 g
-
limoensap10 g
-
150 - 170 g kers, uit blik, uitgelekt (1 pot)amarena kers, op siroop uitgelekt (1 pot)150 - 170 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
6 g
Kalorien
1967 kJ /
467 kcal
Fett
28 g
Kohlenhydrate
48 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Koude lekkernijen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 Std. 25 Min
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Curryketchup
30 Min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min